Hoidot

Hemmotteluhoidot ravintovalmennuksen tukena

Hemmottelu on jokaiselle tärkeää. Kosketus vaikuttaa positiivisesti immuunijärjestelmään, verenkiertoon, hengitykseen sekä kognitiivisiin kykyihin. Lisäksi sen vaikutuksesta aivoissa erittyy oksitosiinia, joka vaikuttaa sekä välittäjäaineena että rauhoittavana hormonina. Kosketuksella on sekä ennaltaehkäisevä että parantava voima.

Intialainen päähieronta

Intialainen päähieronta yhdistää tuhatvuotisen päähierontaperinteen sekä niska-hartiaseudun hieronnan. Se on erittäin rentouttava hieronta, joka laukaisee stressiä ja helpottaa sen aiheuttamia oireita.

Intialainen päähieronta vapauttaa verenkiertoa pään, niskan, hartioiden ja käsivarsien alueella. Lihas- ja hermokudosten rentoutuessa lihasjännitys vähenee ja lihasten ja nivelten liikkuvuus lisääntyy. Pään hierominen vahvistaa hiuspohjan ja silmien alueen verenkiertoa. Hoidettavat kertovat ajatusten ja keskittymisen selkiytyvän ja helpottavan unen laatua ja henkistä väsymystä.

Päähieronta ei sovi näissä tapauksissa:

kuume
• aivoverenkiertohäiriö
• flunssa
• iho rikki hoitoalueelta
• humala
• sydämen tahdistin
• paikallisia ahtaumia, pullistumia
• akuutti syöpä tai syövän hoidon aikana
.

Hinta: 40 €  / n. 30 min. 

Hieronta voidaan tehdä missä tahansa, myös asiakkaan kotona. 

Reiki-hoito

Reiki on ikivanha hoitomuoto, joka luonnollisella tavalla palauttaa kehomme ja mielemme tasapainon. Reiki täyttää tyhjäksi käytetyt energiavarastomme ja antaa takaisin elinvoimamme sekä auttaa kehoamme saavuttamaan optimaalisen terveyden.

Hoito annetaan pitämällä käsiä chakrojen kohdalla keholla: kasvot, päälaki, takaraivo, kaula, rinta, pallea jne. Joskus hoitajan kädet tuntuvat lämpimiltä. Hoidon aikana käydään läpi kehossa olevia tukoksia ja autetaan niitä avautumaan. Samalla vahvistetaan koko kehon energiajärjestelmää. Hoitaja toimii energiakanavana, joten hänen ei tarvitse luovuttaa omaa energiaansa hoidettavalle.

Energia virtaa meissä kaikissa luonnostaan ja kaikilla on myös myötäsyntyinen kyky käyttää eli kanavoida energiaa. Useimmilla aikuisilla nämä energiakanavat ovat tukossa. Energian kierto saattaa heiketä esimerkiksi stressin tai sairauden vuoksi, ja se voi aiheuttaa monenlaisia vaivoja. 

Reiki-hoito tehdään asiakkaan kotona tai muussa rauhallisessa paikassa. 

Hinta: 1 h 40 €

           1/2 h 25 €